Cum arată Andreea Bălan după ce a născut. Radiază de fericire

11 octombrie 2016 19:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

De când a devenit mămică, în 9 octombrie, Andreea Bălan este mai fericită ca oricând. Și-a văzut visul cu ochii, iar acum strange la piept un ghemotoc de bucurie, ce-i oferă sentimente noi , dar și griji pe măsură, căci viața vedetei s-a transformat de când a intrat în rândul mamelor.

Noroc că are ajutor din plin din partea femeii care i-a dat viață. Mama cântăreței s-a mutat de la Ploiești la București pentru a fi alături de fiica și nepoțica sa. Andreea Bălan a intrat în direct, marți, 11 octombrie, la Acces Direct, unde a povestit despre noua ei misiune, dar și despre micuța sa, despre cum arată, dar și despre kilogramele accumulate de-a lungul celor nouă luni.

"Mai nou ai un alt scop pentru a trăi. Acum faci lucrurile cu alte dorinţe când ştii că ai un ghemotoc mic şi drăgălaş care depinde tine. Mama a venit la mine. Duminică a fost ziua programată, însă am vrut să am parte de linişte. Mama ne aşteaptă acasă, pentru a ne ajuta. Mama mă va ajuta foarte mult. Ea îşi dorea cu ardoare o nepoţică. Voi continua filmările la "Te cunosc de undeva", iar la concerte, din luna noiembrie. Concertele nu-mi vor ocupa mult timp, pentru că vor fi numai în weekend, iar tot timpul meu liber îl voi dedica Ellei. Seamănă cu amândoi. Are ochii mei, are năsucul lui. Abia e născută şi nu ne dăm seama. Are un păr negru şi des şi mă bucură foarte tare lucrul ăsta.

Am avut emoţii, dar operaţia a decurs foarte, foarte repede. Mi-au adus-o apoi în salon. Operaţia a decurs foarte uşor, mai ales că personalul medical m-a ajutat să mă relaxez. Apoi mi-au adus-o în salon s-o cunosc şi am văzut cât este de drăgălaşă. Operaţia a fost atât de rapidă, încât George nu a mai apucat să intre, dar a fost un geam şi a urmărit totul de pe geam. Avem totul pregătit, camera ei este gata. Încă descoperim, învăţăm. O vedem atât de fragilă şi ne ocupăm de ea. Am luat 11 kg şi deja am dat 4 kg jos. Sunt fascinată pentru că nu mai am aşa burtică şi recuperarea va fi facilă", a declarat Andreea Bălan la Antena 1.

Prima apariție televizată o arată pe fosta componentă a trupei Andre extrem de fericită, cu zâmbetul pe buze și cu un tonus de invidiat. Nu este de mirare, având în vedere cât de activă a fost chiar și pe parcursul sarcinii, dar și înainte de a fi gravidă.

Mai multe