Cum arată Andreea Dogaru la 9 luni de când a născut!

5 octombrie 2018 18:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Dogaru a slăbit enorm. Designerul a făcut sport la greu pentru a-și căpăta silueta dorită. Ea a topit kilogramele în două luni de zile, iar acum poate purta orice model de rochie.

Andreea Dogaru a revenit la silueta de dinainte de a naște. La scurt timp după naștere, ea a slăbit în jur de 17 kg, dar apoi a mai pus câteva la loc. Și pentru că și-a dorit să arate la fel de bine ca înainte, Andreea a muncit enorm în sala de sport pentru a avea greutatea dorită. Designerul a fost duminică, nașă de botez și a putut purta o rochie scurtă, sexy, care i-a scos în evidență bustul și picioarele.

Băiețelul botezat de Andreea duminică, se numește Luca Andrei. Evenimentul a avut loc la un local de lux din Craiova. Designerul vedetelor a mai botezat și alți bebeluși, iar anul acesta pe 14 iulie l-a creștinat și pe fiul ei, Frederique Bogdan, care a împlinit chiar azi, 9 luni. Micuțul primește câte un tort la fiecare aniversare. Venirea pe lume a băiețelului i-a schimbat total viața designerului, care se bucură din plin de rolul de mamă.

Mai multe