Cum arată Andreea Esca cu ochelari!

29 martie 2015 15:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Esca a fugit din Bucureşti într-o escapadă romantică cu soţul ei. Prezentatoarea ştirilor Pro Tv s-a fotografiat la Zidul Berlinului, iar din imaginea pe care a publicat-o pe contul de socializare vedeta tv are un look complet schimbat. Admiratorii ştiristei au remarcat imediat că Andreea Esca poartă ochelari.

Ştirista şi soţul ei s-au pozat de-o parte si de alta a zidului de beton, iar la descrierea a scris câteva cuvinte care le-a dat admiratorilor ei de gândit. "Dacă nu cădea Zidul, aşa rămâneam", a scris ea pe pagina ei de Facebook, sugerând că s-au întâlnit la momentul potrivit. Reacţiile nu au întârziat să apară, toţi felicitându-i pe cei doi soţi pentru relaţia frumoasă pe care o au.

Andreea Esca şi Alexander Eram s-au cunoscut în urmă cu 15 ani, la o petrecere. Pe vremea aceea, Alexander era managerul fabricii de confecţii de unde cei din staff-ul Pro tv procurau sacourile pentru prezentatoare. Un an mai târziu s-au căsătorit apoi şi-au întregit familia cu o fetiţă, Alexia, şi un băiat, Aris. 

Mai multe