Cum arată Andreea Mantea cu noile silicoane. Are un decolteu fabulos!

30 august 2016 0:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Mantea a trecut prin clipe de groază până să se bucure de noile ei silicoane. Bruneta a povestit înspăimântată că a avut dureri cumplite după intervenţia de schimbare a silicoanelor şi a cerut să mai rămână internată. A stat trei zile la clinica medicului estetician care i-a schimbat implanturile.

Ultimele zile din vacanţa de vară au fost cu probleme medicale pentru Andreea Mantea (29 de ani). Vedeta a povestit că şi-a schimbat silicoanele vechi de zece ani, dar intervenţia nu a fost un moft, ci o necesitate. Acum, Andreea este mulţumită de cum arată bustul ei "tunat". 

"Aveam o problemă reală la sânul stâng. Punga de silicon ajunsese să se învârtă. Mi-am pus implanturile acum zece ani. A fost o sarcină, între timp. David a mâncat foarte mult din sânul stâng. Dormea cu mine doar pe partea stângă. Am primit foarte multe lovituri şi din luna mai trebuia să-mi fac această intervenţie. Trebuia să-mi scot vechile silicoanele şi să-mi micşorez sânul stâng. Ţesutul era traumatizat sau cel puţin aşa mi-a zis medicul care m-a operat. Ajunsesem să iau calmante. Am ales să fac o altă procedură, de data aceasta. Am optat pentru implanturi sub muşchi. Eu până acum aveam în glanda mamară implantul. Am cerut şi  implanturi mai mici! medicul mi-a spus că ar fi mers ceva mai mari", a povestit Andreea Mantea în timp ce îşi arăta noul decolteu.

Mai multe