Cum arată, astăzi, Carmen Rădulescu diva Epocii de Aur

23 ianuarie 2017 14:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solista Carmen Rădulescu, interpreta hiturilor din vremea comunismului “Hai iubeşte” şi “Fericirea are ochii tăi”, a rămas la fel de fermecătoare ca în tinereţe. Zilele trecute, cântăreaţa a avut mai multe motive de fericire, căci a avut parte de o aniversare şi s-a întâlnit cu o prietenă dragă.

Solista care a lansat mai multe şlagăre de succes în perioada comunismului a avut parte de câteva evenimente importante în weekend-ul trecut. Solista şi-a sărbătorit fiul, care este pilot de avion, şi a scris un mesaj emoţionat pe reţelele de socializare.

În plus, solista a avut şi o întâlnire specială cu interpreta Marina Voica. S-a pozat cu colega de breaslă şi a scris în dreptul fotografiilor următorul mesaj: “Un vis împlinit. O zi de sâmbătă plină, minunată de neuitat. Comarnic, Breaza!Vă ador doamnă Marina Voica!”.

De remarcat că solista s-a retras pentru o vreme din lumina reflectoarelor, însă a revenit în 1993 cu un nou album. 

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu s-a născut în urmă cu 52 de ani în Oneşti şi a apărut pe scenă încă de la vârsta de 3 ani. De la 14 ani începe să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară din oraşe precum Oradea, Craiova, Brăila, Suceava, etc. În 1979 a participat la cunoscutul concurs TV "Steaua fără nume". În 1983 obţine Premiul II la secţiunea "Interpretare" a Festivalului de muzică uşoară "Mamaia 1983". Din 1984 începe colaborarea cu compozitorul Şerban Georgescu iar prima lor  colaborare a lor a fost la piesa "Speranţă dă-mi speranţă". În 1988 se căsătoreşte cu Sorin Oprea, fiului dirijorului Paraschiv Oprea iar pe 22 ianuarie 1989 Carmen Rădulescu dă naştere baiatului ei, Sorin.

Mai multe