Cum arată Brigitte Năstase în costum de baie după ce şi-a "tunat" fundul

7 iunie 2017 9:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte Năstase (40 de ani) este o împătimită a operaţiilor estetice şi nu se fereşte să recunoască acest lucru. Soţia lui Ilie Năstase a trecut până acum de mai multe ori pe la plastician şi şi-a modificat întregul corp. La ultima intervenţie, bruneta şi-a mărit posteriorul, iar rezultatul se vede cel mai bine, cum altfel, decât în costum de baie!

Soția lui llie Năstase (70 de ani) și-a “tunat” posteriorul pentru a arăta impecabil în costum de baie, motiv pentru care a început deja să se expună astfel pe reţelele de socializare. Bruneta a recurs la această intervenţie în urmă cu doar câteva săptămâni la o clinică în Turcia şi nu a suflat o vorbă despre acest lucru. De altfel şi anul trecut, Brigitte, de voie, de nevoie, se îngrăşa şase kilograme pentru ca medicul să aibă de unde să-i extragă ţesut adipos pentru a-l reimplanta în fese. 

Mulțumită de rezultatul intervenției pe care și-a făcut-o la o clinică privată din Istanbul, bruneta a pozat incitant, în pat, îmbrăcată într-un costum de baie sexy. Această ultimă operație vine la nici două luni după cea de rinoplastie, pe care și-a făcut-o la aceeași clinică.

Mai multe