Cum arată Brigitte Sfăt după operația de la Viena

7 septembrie 2016 15:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

A răsărit soarele pe strada lui Brigitte Sfăt! Soția lui Ilie Năstase și-a anunțat miercuri, 7 septembrie, prietenii că a trecut cu bine prin operația de extirpare a tumorilor de la plămâni. Tânăra a postat câteva imagini pe contul personal de Facebook, în care putem vedea o Brigitte relaxată și zâmbitoare.

Eliberată de griji și încrezătoare în ceea ce îi rezervă viitorul. Așa arată Brigitte Sfăt (39 de ani) la o zi după operația complicată prin care a trecut într-o clinică privată din Viena. Soția lui Ilie Năstase a postat câteva imagini în care se pot observa bandajele care îi protejează operația, dar, mai cu seamă, atitudinea pozitivă a lui Brigitte.

Lucrurile n-au stat tocmai pe roze pentru Brigitte Sfăt în ultima vreme. În luna iunie medicii au anunțat-o că are două tumori la plămâni și că se impune o intervenție chirurgicală. Veștile proaste legatge de starea ei de sănătate au coincis și cu o perioadă nefastă în viața de cuplu. De altfel, fostul tenismen Ilie Năstase (70 de ani) a preferat să-i țină companie amicului Ion Țiriac în loc să-și însoțească soția la Viena.

Mai multe