Cum arată casa cumpărată de Dana Rogoz în satul Viscri. ”E foarte mult de lucru la ea”

13 iulie 2020 12:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz (34 de ani) le-a prezentat fanilor casa pe care ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au făcut-o cadou la împlinirea a 8 ani de căsnicie. Este vorba despre o casă săsească din Viscri, satul din județul Brașov făcut celebru de prințul Charles.

Dana Rogoz și-a luat copiii și a plecat într-o scurtă vacanță în afara Bucureștiului, la țară, în satul Viscri. De acum satul, devenit celebru după ce prințul Charles a început să restaureze casele săsești din zonă, va avea o semnificație aparte pentru familia Danei, care a cumpărat o casă aici la împlinirea a 8 ani de căsnicie.

Actrița a făcut publice câteva imagini cu casa, o contrucție cu specific local, într-o stare avansată de degradare, dar pe care Dana vrea s-o consolideze și restaureze.

”Căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp să facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred că pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare să facem acest pas.

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa că mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulotă în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi.

În a 194-a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat - eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroabă - să ne cunoaștem mai bine vecinii”, a scris Dana pe contul personal de Instagram.

Reacțiile fanilor au fost împărțite. Dacă mulți au lăudat-o pentru inițiativa de a restaura o casă veche, au fost și voci care i-au sugerat să dărâme construcția și să ridice una nouă în loc.

”Vai, dar aveți o groază de muncă acolo și investiții, eu aș demola și construi una nouă”, i-a scris un fan Danei pe Instagram. Răspunsul actriței din filmul ”MO” a venit prompt și n-a lăsat loc de interpretări. ”Doamne ferește! Noroc că nu gândesc mulți așa, altfel ar fi dispărut de mult aceste sate.”

Citește și:

Prințul Charles și-a renovat casa-pensiune de la Viscri

Știați că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au și sânge românesc? Cine era stră-străbunica lor

Casa, cadoul de 8 ani de căsnicie pentru Dana Rogoz și soțul ei

„Acum 8 ani am spus DA și am semnat pentru prima oară că doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuța, dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie bună și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana pe pagina personală de Instagram, în urmă cu o săptămână.

Mai multe