Cum arată casa în care stă Adriana Bahmuţeanu după divorţ! FOTO

1 iunie 2015 23:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adriana Bahmuţeanu s-a mutat cu copiii ei, Eduard şi Maximus, într-un apartament după ce a plecat de acasă de la Silviu Prigoană. Bahmu şi omul de afaceri au divorţat săptămâna trecută, iar prezentatoarea se simte bine în noua ei casă.

Adriana Bahmuţeanu s-a mutat într-un nou apartament din centru Bucureştiului, de lângă parcul Cişmigiu, pe care l-a arătat reporterilor emisiunii "Un show păcătos" de la Antena 1. 

"Nu primesc musafiri. Camera de joacă e plină de picturi pe pereţi. Aici vine profesorul de informatică să facă ore cu ei. Nu duc lipsa banilor fostului soţ, eu am trăit mereu din banii mei. După ce m-am mutat aici cu doi copiii mici şi fără nimic, a fost mai greu. Dar am depăşit momentul critic. E modestă, dar mă simt bine în ea. Sunt liniştită, nu îmi vorbeşte nimeni urât", a spus Adriana.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat de cinci ori

Telenovela lui Bahmu şi Prigoană a început în urmă cu 11 ani, mai exact în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze.

În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar acum sunt la al cincilea divorţ.

Mai multe