Cum arată "casnica de la MasterChef" la trei luni după ce și-a ars fața în bucătărie

8 februarie 2017 12:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Moldovan a umblat cu fața acoperită, apoi și-a lăsat breton, iar acum huzurește în vacanță. În noiembrie 2016, bruneta a ajuns la Spitalul de Arşi, după ce a suferit un accident în propria bucătărie. Medicii au asigurat-o însă că nu va rămâne cu cicatrice.

A scăpat ca prin minune dintr-un incident care ar fi putut să-i lase urme adânci pe față, iar acum Andreea Moldovan, cea poreclită "sexy-casnica de la MasterChef", se bucură de fiecare clipă și trăiește viața la maximum.

“Pacienta Andreea Moldovan s-a prezentat la camera de gardă, unde a fost consultată de medicii Ivan Vatamanesku şi Sorin Parasca, ambii specialişti în chirurgie plastică şi reparatorie. Femeia avea arsuri de gradul 2A şi 2B, pe faţă, braţ şi antebraţ. Nu a necesitat intervenţie  chirurgicală, ci doar tratament local", asta ne declarau, în noiembrie 2016, surse de la Spitalul de Arși. Iată că norocul a fost de partea Andreei, iar pe fața ei nu se regăsește acum nici o cicatrice în urma nefericitului accident casnic, petrecut în bucătărie. Deși la început a umblat cu fața acoperită, apoi și-a lăsat un breton des, iată că acum bruneta nu mai are motive să-și ascundă chipul. Recent, ea a pus pe Instagram o fotografie din vacanța de la Copenhaga, petrecută alături de soțul ei, Bogdan Moldovan, alias DJ Optik. Andreea nu mai are breton și arată mai bine ca oricând.

Andreea Moldovan s-a remarcat, în urmă cu cinci ani, la concursul culinar „Masterchef” (PRO TV). Atunci, i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit. Se pare că tânăra chiar se pricepe la dulciuri, motiv pentru care, în 2015, şi-a deschis un atelier de deserturi personalizate, în cartierul Băneasa din Capitală. În 2015, Andreea Moldovan a fost concurentă într-o altă emisiune de la PRO TV. Este vorba despre „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!”. Aventura Andreei în jungla africană, unde s-a desfășurat emisiunea, s-a încheiat după 18 zile.

Mai multe