Cum arată cățelul Armani, pe care Carmen Harra a dat 7.000 de euro

23 iulie 2021 17:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Harra (65 de ani) locuiește de foarte mulți ani în Statele Unite și duce o viață de lux. Fosta solistă a trupei "Trio Expres" are un nou animal de companie, pe cățelul Armani, în vârstă de doar două luni. Solista a dat nu mai puțin de 7000 de euro pe puiul din rasa Shiba Inu, o rasă de câine de vânătoare din Japonia.

Carmen Harra, fosta solistă a trupei Trio Expres, s-a stabilit în Statele Unite din anul 1983. Solista trăiește într-o vilă de lux în America și își face toate poftele. Cum însă nu poate pleca în vacanțe din cauza pandemiei, vedeta și-a luat un animal de companie care să îi țină de urât. Nu este vorba despre un patruped oarecare, ci de unul de lux, dacă ne gândim că solista a trebuit să scoată din buzunar nu mai puțin de 7000 de euro pentru puiul de Shiba Inu.

Dacă tot a costat-o o căruță de bani, Carmen i-a pus și un nume pe măsură patrupedului: Armani, precum brnadul italian de lux. „Sunt foarte rari câinii ăștia. Se numesc Shiba Inu. Este o rasă foarte căutată și foarte greu de găsit. Doarme cu mine în pat, i-am pus și trepte să se urce când vrea el”, a declarat Carmen Hara, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

"Cea mai mare dorință a mea era să vin în Europa"

Clarvăzătoarea deține mai multe proprietăți în America, în Florida și New York, iar după pandemie își dorește foarte mult o vacanță în țara natală, România. „Eu am și o casă, dar și un apartament. Casa are 4 dormitoare, 4 băi, apartamentul are 3 dormitoare, 3 băi, e puțin mai mic decât casa. Eu sunt într-o permanentă vacanță, ies din casă și mă duc la ocean. Să mă duc la alt ocean…nu mă mai pasionează, noi încă avem probleme cu restricțiile. Cea mai mare dorință a mea era să vin în Europa. Să sperăm că dacă scăpăm, o să pot să vin, să vă văd. Aceasta era cea mai mare dorință a mea, să vin în România”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și:

Secretul de frumuseţe al clarvăzătoarei Carmen Harra! Ce tratament face

Carmen Harra își dorește să devină din nou mamă, la 63 de ani!

Mai multe