Cum arată Celia în postura de nașă! Și-a botezat finuța într-o ținută elegantă

20 octombrie 2018 22:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celia s-a pregătit sâmbătă, 20 octombrie, pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa: cel în care a avut rolul de nășică. Cântăreața și-a botezat astăzi finuța, iar înainte de ceremonia religioasă, cele două au pozat fericite în fața camerei de fotografiat. Artista a împărtășit ulterior și cu prietenii virtuali imaginea în cauză, anunțând la ce eveniment urmează să participe.

Celia o ține din petrecere în petrecere! La scurt timp de la aniversarea zilei sale de naștere, Celia a devenit părinte spiritual și și-a botzat finuța în cadrul ceremoniei religioase din biserică, sâmbătă, 20 octombrie. După ce și-a sărbătorit ziua de naștere în Santorini, Grecia, artista a revenit în țară pentru a-și respecta îndatorirea de nașă. Cântăreața și soțul ei, Ardeli Ancuţa, au devenit părinții spirtuali ai unei micuțe, pe care artista o alintă „prințesă”.  

Chiar dacă a trecut recent printr-o perioadă dificilă, după ce a pierdut o sarcină, Celiei i-a revenit din nou zâmbetul pe chip, avându-l pe soțul ei alături și participând la evenimente importante din viața sa, care o fac fericită, precum botezul finuței ei.

Ce rochie a ales Celia pentru botez

Celia s-a prezentat pe rețelele de socializare în postura de nașă, anunțându-și prietenii virtuali că astăzi urmează să-și creștineze finuța. Cântăreața a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care era mai zâmbitoare ca oricând, în timp ce o ținea pe cea mică în brațe.

Cele două s-au pregătit intens pentru eveniment, în special nășica, alegând să poarte o rochie neagră, simplă dar de efect, ce era brodată cu detalii argintii în zona umerilor, iar părul l-a avut prins la spate. Accesorizarea ținutei a fost făcută cu ajutorul unei perechi de cercei. Micuța a fost îmbrăcată de asemenea cu o rochiță simplă, de culoare albă, nuanță care exprimă puritatea, perfectă pentru ceremonia religioasă din biserică. „Azi ducem prințesa să o creștinăm!”, a fost mesajul transmis de Celia în timp ce îşi ţinea finuţa în braţe.

Celia și-a serbat ziua de naștere în Santorini

Cântăreața a fost răsfățată de către soțul ei cu o vacanță în Grecia, în urmă cu puțin timp! Cei doi au sărbătorit ziua de naștere a artistei în Santorini, iar imaginile publicate de Celia ulterior pe rețelele de socializare sunt extrem de grăitoare! După ce s-a zvonit că soții ar fi în pragul divorțului, cântăreața a demonstrat contrariul în momentul în care apărea în poze sărutându-și soțul cu pasiune și având în spate peisajul frumoasei locații de vacanță unde au petrecut împreună. 

Citește și:

Exclusiv! Celia: "Am fost înșelată, a fost sfâșietor"

Celia s-a întors în România cu familionul din Ţara Cangurilor

Cum aleg vedetele să petreacă de Paște. Stau acasă sau sărbătoresc «în deplasare»?

Mai multe