Cum arată Cristina Şişcanu, însărcinată în cinci luni

8 decembrie 2016 10:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Soţia lui Mădălin Ionescu traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă. Cristina Şişcanu este însărcinată în cinci luni, iar anul viitor îşi va cunoaşte fetiţa, pe care o va boteza Petra. Deşi greţurile şi stările de oboseală i-au dat mari bătăi de cap, soţia omului de televiziune a depăşit săptămânile critice şi este în mare formă. Aşa cum şi trebuie să fie, căci în curând va îmbodobi brăduţul pentru bebeluşul din burtică.

Cristina Şişcanu (32 de ani) a intrat în al doilea trimestru de sarcină şi a început să se plimbe mai mult. Dacă până acum stările de rău au ţinut-o mai mult pe acasă, frumoasa soţie a lui Mădălin Ionescu se simte în formă şi s-a întors la activităţile care îi fac plăcere. Tânăra se ocupă de o linie de cizme din piele, căptuşite cu blană, ca la ea, la Chişinău, şi sarcina avansată îi permite să fie foarte creativă.

Cristina s-a fotografiat cu burtica de gravidă la vedere, iar comentariile nu au întârziat să apară. Îmbrăcată în negru, Cristina a "spart" ţinuta all-black cu o veste din blană, în care arată perfect, dar care îi pune în evidenţă şi burtica evidentă pentru o sarcină în cinci luni. Mădălin Ionescu (46 de ani) a povestit că a aflat vestea la scurt timp după ziua lui şi consideră bebeluşul un miracol venit după rugăciunile pe care omul de televiziune le-a făcut într-o biserică de pe Insula Corfu. 

Mai multe