Cum arată Dana Nălbaru însărcinată în şase luni

6 aprilie 2015 17:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

După opt ani de încercări, Dana Nălbaru a reuşit să rămână însărcinată. Artista, fosta componentă a trupei Hi-Q, este gravidă în şase luni şi va aduce pe lume un băieţel. Solista a mărturisit că a doua sarcină i-a făcut destule probleme.

Dana Nălbaru a renunţat la muzică şi se concentrează pe viaţa de familie. Vara trecută s-a destrămat trupa Hi-Q, iar artista a mărturisit la "Teo Show" că s-a apucat să scrie poveşti pentru copii şi se va ocupa de acest proiect.  

"Nu mă aşteptam. Se spune că la a doua sarcină îţi e mai uşor. Mie nu mi-a fost aşa. De vreo trei săptămâni am început să mă simt mai bine. Mi-a fost destul de greu. Am avut dureri. Noi încercăm de mulţi ani să mai facem un copil. Când am rămas însărcinată am fost complet uimită. I-am zis prima dată Sofiei. A plâns de fericire, jumătate de oră. Azi-noapte m-am întors de la Paris şi plecăm din nou la Londra şi în Germania. Profit că nu sunt în ultimul trimestru de sarcină şi mergem cu Dragoş. Îmi e frică de avion, în general", a declarat Dana Nălbaru la emisiunea Teo Show.  

Mai multe