Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum

22 aprilie 2019 21:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce gurile rele au zvonit că a fugit din ţară din cauza datoriilor la bănci, sau că e grav bolnavă şi locuieşte în Elveţia, vedeta lămureşte situaţia! Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani? Extrem de bine!

Vedeta a ţinut să lămurească de ce a dispărut de pe sticlă. Dida Drăgan e bine, nu are datorii, nu s-a mutat din ţară şi nici nu are probleme, cum susţin cârcotaşii.

Dida Drăgan nu are datorii

„E prima oară când descriu viaţa mea. Nu sunt datoare la bănci, aşa cum s-a zis, nu am avut tendinţe suicidale, căci iubesc teribil viaţa mea, nu fac parte din biserica creştină neoprotestantă, am fost doar în vizită, cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul – n.red.), să aud acolo cântece frumoase, nu m-am mutat în Elveţia, aşa cum se zice, la băiatul meu, mai ales că el nu mai locuieşte acolo, s-a repatriat! Dar mai ales oamenii trebuie să ştie că, mulţumesc Celui de Sus, nu am nici o problemă medicală, aşa cum susţin anumiţi doctori, judecând după anumite poze cu mine. Şi nu mă las, am multă treabă”, a declarat Dida Drăgan.

Vezi cum arată și cu ce se ocupă vedeta doar pe clickpentrufemei.ro!

Dietă Roxana Ionescu. Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu

Anca Serea, însărcinată a şasea oară cu Adi Sîna! Imagini cu burtica

Mai multe