Cum arată Eva Kent după ce şi-a pus din nou silicoane gigant

13 februarie 2017 7:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a rezistat prea mult naturală! Eva Kent s-a "tunat" din nou în urmă cu trei săptămâni şi face furori cu noul ei bust. Blonda a optat pentru implanturi de silicon şi a ales cea mai mare mărime pentru a-şi redimensiona sânii. Starleta XXX s-a pozat într-o bustieră şi şi-a uimit fanii cu noile "dotări".

Oana Oprea, pe numele ei de scenă Eva Kent, şi-a scos implanturile la finele anului trecut după ce medicii i-au spus că are grave probleme medicale la unul dintre sâni. De frică să nu păâească ceva, blonda a renunţat la bustul gigant cu care făcea furori în producţiile pentru adulţi, dar nu a rezistat prea mult cu sânii ei mici şi a ajuns din nou la estetician. În urmă cu trei săptămâni, ea s-a lăsat pe mâna medicului Kasem Abu Bakr şi a recurs la a patra operaţie. "După cum ştiţi am trecut prin a patra operaţie, un proces lung şi greu, dar domnul doctor Kasem a făcut totul mai simplu pentru mine fiind alături de mine la orice chemare şi cerinţă a mea", a scris blonda pe Facebook imediat după ce a ieşit din sala de operaţie.

Oana Oprea şi-a scos impanturile care cântăreau aproape două kilograme şi a optat de data aceasta pentru alte proteze la fel de voluminoase.

Iniţial Eva Kent şi-a pus silicoane cu ani în urmă în România, dar nemulţumită de rezultat le-a corectat la Napoli. De câţiva ani, blonda care este o împătimită a exerciţiilor de fitness, a acuzat dureri teribile şi s-a lovit de mai multe ori în zona bustului.  "De doi ani am fost în pericol. Sunt norocoasă. Aveam probleme de mai mult timp, dar corpul meu le-a rezolvat fără niciun ajutor medical. Mi s-a spart siliconul stâng şi a făcut o pungă, care a detaşat tot siliconul. Este foarte periculos ce mi s-a întâmplat. Am avut dureri cumplite", povestea Eva Kent pentru Click! în luna octombrie.

Oana Oprea a fost asistenta lui Dan Capatos, dar apoi a plecat din România şi a intrat puternic în industria producţiilor pentru adulţi. Blonda a fost protagonista mai multor filme destinate adulţilor, în care a făcut furori în special cu sânii gigant. 

Mai multe