Cum arată Feli Donose, gravidă în ultimul trimestru

22 august 2018 23:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Feli Donose a uimit pe toată lumea când a anunţat că este însărcinată. Artista a lansat o piesă şi a dat vestea sarcinii pe versuri. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, cântăreaţa a publicat pe contul de socializare o fotografie în care își afişează sarcina avansată. ea va naşte în luna noiembrie o fetiţă.

Feli (32 de ani) mai are puţin şi naşte şi se laudă peste tot cu burtica de gravidă. „Te iubesc atât de mult, micuța mea!" a fost mesajul emoţionant publicat de vedetă. Cântăreaţa va deveni pentru prima oară mamă, în luna noiembrie. Ea va aduce pe lume o fetiţă, pe care o va boteza Luna. Feli Donose  a vorbit recent  despre ce poftele pe care le are de când a rămas gravidă, dar şi despre tatăl copilului ei . „Doamne, deci ce toane am! Eu oricum din fire sunt dramatică. Altfel n-aș fi artistă. Am avut niște pofte foarte ciudate. Aș mânca toate combinațiile. Aproape o săptămâna în fiecare dimineață mâncam pâine prăjită cu cremă de unt și castraveți murați”, a spus Feli.

Solista şi tatăl copilui ei s-au cunoscut anul trecut. Tânărul care a cucerit-o se numeşte Cătălin. 

"E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a povestit Feli în trecut pentru ”Unica”.

Cântăreaţa s-a făcut remarcată în 2012, la emisiunea „Vocea Românei” de la Pro TV. Atunci a cucerit pe toată lumea cu timbrul ei special. Solista a trecut și printr-o schimbare fizică majoră, ea devenind de nerecunoscut după ce a slăbit câteva zeci de kilograme. 

Mai multe