Cum arată fiul cel mic al lui Florin Piersic. Daniel vine în premieră la tv

27 ianuarie 2016 12:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată lumea îl cunoaşte pe Florin Piersic, dar puţini îş ştiu pe fiul lui cel mic. Daniel, băiatul actorului cu Ana Szeles, vine pentru prima dată într-un show de televiziune ca să-i facă o surpriză celebrului său tată.

Dani își va face apariția în show-ul "Te pui cu blondele" în care Florin Piersic își va sărbători ziua de naștere, ca să-i spună “La mulți ani!” tatălui său și să-i aducă un dar.

Fiul cel mic al lui Florin Piersic locuiește la Viena, în Austria, lucrează în management și ajunge destul de rar la București. Drumul lui spre Capitală, cu ocazia acestui eveniment, nu a fost lipsit de peripeții. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, avionul său a trebuit să facă escală la Istanbul, călătoria  sa pe ruta Viena - București durând astfel nu mai puțin de șapte ore.

Ce cadou i-a făcut Daniel Piersic tatălui său și cum a reacționat celebrul actor atunci când și-a văzut fiul, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 27 ianuarie, într-o ediție specială a show-ului prezentat de Dan Negru.

Mai multe