Cum arată foișorul în care și-au spus DA Adela Popescu și Radu Vâlcan FOTO

26 august 2015 14:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nunta secretă a lui Radu Vâlcan și a Adelei Popescu s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute,într-unul din cele mai pitorești locuri din România, pe domeniul Hadar Chalet, la granița dintre județele Buzău, Brașov și Covasna. Un loc unde semnalul telefonului mobil e pe zero, deci nicio șansă pentru o mică bârfă ”cu exteriorul”. Cei doi și-au spus DA într-un foișor din lemn îmbrăcat în verdeață.

Tot mai multe detalii de la nunta de vis a Adelei Popescu ies la iveală după evenimentul pe care toată lumea îl aștepta la sfârșitul acestei săptămâni, la 30 august. Adela (28 de ani) și Radu (38 de ani) și-au pus DA într-un foișor din lemn îmbrăcat în iederă, iar invitații au asistat la emoționantul moment așezați pe bănci albe.

Adela Popescu, o nuntă în alb și verde

Scenariul nunții îi aparține unei echipe conduse de fosta colegă a celor doi miri de la Acasă tv, Ivona Nenu. ”Ne leagă o minunată prietenie de mulți ani, iar de câteva luni am trăit alături de ei cu emoție povestea celui mai frumos eveniment din viața lor, care a avut loc weekendul acesta la Hadar Chalet și vreau să le mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care au avut-o în mine să le organizez nunta. Am visat de nenumărate ori aceste zile și am plâns de fericire când am văzut că au ieșit mai frumoase decât în orice vis. Sa fiți fericiți o viață, dragii mei Adela Popescu & Radu Vâlcan”, a scris Ivona pe contul ei de pe o rețea de socializare.

Mai multe