Cum arată Giulia Anghelescu fără strop de machiaj!

2 iunie 2015 9:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

A devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu o lună şi se pare că rolul acesta îi ocupă tot timpul! Giulia Anghelescu (30 de ani) s-a fotografiat fără strop de machiaj în timp ce îşi savurează cafeaua de dimineaţă. Fanii cântăreţei au admirat-o pentru curajul de a le arăta adevăratul ei chip.

Puţine sunt vedetele autohtone care pot ieşi pe stradă fără machiaj! Giulia Anghelescu se pare că nu îşi face prea multe griji în această privinţă. Artista a preferat imediat după ce s-a ridicat din pat să-şi facă o cafea, în loc să dea buzna în cosmetice pentru a se farda. Solista s-a fotografiat acasă în timp ce îşi savurează liniştită cafeaua şi a publicat imaginea pe o reţea socială. Fanii i-au admirat frumuseţea naturală cu care a fost întestrată.

"Am citit iubirea într-o ceaşcă de cafea... Bună dimineața!", şi-a salutat artista admiratorii.

Cântăreaţa Giulia Anghelescu a devenit pentru a doua oară mamă la sfârşitul lunii aprilie. Soţia lui Vlad Huidu a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Atât ea cât şi soţul ei au vrut să ştie încă din timpul sarcinii sexul bebeluşului, tocmai pentru a se putea pregăti. Solista mai are o fetiţă Antonia în vârstă de  trei ani.

Mai multe