Cum arată Ilinca Vandici cu noile silicoane! Prezentatoarea s-a operat în secret

21 martie 2018 8:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă v-aţi întrebat de ce prezentatoarea "Bravo, ai stil" (Kanal D) nu a mai apărut pe ecran în ultima vreme îmbrăcată în ţinute cu decolteu, acum a venit momentul să aflaţi să răspunsul. Ilinca Vandici s-a operat în mare secret la nivelul bustului şi o perioadă a fost nevoită să ascundă bustiera specială pe sub haine. Recent, ea a început din nou să mai scoată din garderobă bluze şi rochii decoltate, aşa că fanii o pot admira în toată spendoarea.

Ilinca Vandici a simţit nevoia unei augmentări la nivelul bustului după ce vara trecută a devenit mămică, aşa că şi-a plănuit în mare secret o intervenţie de care nu au ştiut prea multe persoane.

Pe perioada postoperatorie, Ilinca a ascuns atât de bine orice urmă de siferinţă, dar şi bustiera specială pe sub haine închise până în gât pe care le-a purtat în stilul ei, că nu a dat nimic de bănuit. Zilele trecute, vedeta şi-a afişat mândră noul bust, obţinut în vabinetul medicului estetician, iar rezultatul este spectaculos.

De-a lungul timpului s-a tot scris că Ilinca Vandici ar avea silicoane, dar vedeta tv a infirmat zvonurile și a spus că va apela la chirurgul estetician după ce va aduce pe lume un copil, ceea ce a şi făcut.

"Nu am nicio operație estetică. Nu consider că am nevoie. S-a tot spus că am silicoane, dar nu este adevărat. După ce voi naște, atunci îmi voi pune",  mărturisea prezentatoarea în trecut.

Ilinca Vandici s-a căsătorit toamna trecută cu Andrei Neacşu. Cei doi sunt părinţii unui băieţel, Zian, pe care l-au creştinat în aceeaşi zi în care au făcut nunta.     

Mai multe