Cum arată iubita lui Nicolae Guţă după operaţiile estetice. Imagini topless

7 ianuarie 2015 19:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Baba suferă la frumuseţe! Beyonce de România a îndurat şi ea dureri cumplite după ce a stat şapte ore în sala de operaţie ca să se tuneze. Mădălina Dumitriu a suferit înainte de Crăciun nu mai puţin de şapte intervenţii estetice la o clinică din Turcia, dar rezultatul este pe măsura investiţiei de 20.000 de euro!

Beyonce de România arată trăsnet după ce şi-a ridicat sânii, şi-a pus impanturi mamare şi silicon în fese. Blonda lui Nicolae Guţă s-a transformat într-o bombă sexy. Deşi îmbrăcată părea că nu are nicio problemă, iubita regelui manelelor i-a şocat pe esteticienii turci când şi-a dezvăluit formele. La doar 23 de ani, tânăra avea sânii lăsaţi şi depuneri inestetice de grăsine pe coapse şi abdomen.

Este de înţeles de ce trupul blondei a suferit asemnea modificări. Ea a devenit mămică în urmă cu aparoape cinci luni. Acum, însă dacă avea complexe, nu mai este cazul să-şi facă griji. Medicii i-au pus impanturi de 415 ml în sâni, unele dintre cele mai mari, şi i-au făcut un fund bombat că doar nu degeaba este comparată cu celebra cântăreaţă americană Beyonce.

Când i-au scos bandajele, esteticienii au fost muţumiţi de rezultat. La fel de încântată a fost şi tânăra, care până să ajungă la un trup de invidiat a îndurat dureri crunte şi a stat cu gheaţă şi calmante. Imaginile cu transformarea lui Beyonce de România au fost difuzate la emisiunea "La Măruţă".

Mai multe