Cum arată Loredana Groza când se trezește, de dimineață! Vedeta, surprinsă fără machiaj

15 mai 2018 13:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

De-a lungul timpului, Loredana Groza a fost văzută foarte, foarte rar fără machiaj. Motivele sunt multe: e artist și, deci, trăiește și din imagine, are o vârstă – 47 de ani – la care prospețimea figurii ei nu mai este chiar ca cea a unei puștoaice de 20…

Cu toate acestea, Loredana Groza a demonstrat că nu se teme să le arate fanilor exact așa cum este. Mai exact, vedeta, recunoscută pentru capacitatea ei de a se reinventa, și-a expus fața – cea care, de-a lungul anilor, a stârnit controverse cu privire la felul în care arată – fără picătură de machiaj, așa cum arată, cel puțin teoretic, în momentul în care se trezește de dimineață.

Și, ca să fim sinceri, ne-a cam surprins și încă plăcut. Iar asta pentru că, fără îndoială, Loredana nu își arată vârsta, iar zâmbetul pe care îl expune cu generozitate o face chiar să întinerească.

E adevărat, povestesc esteticienii, Loredana are toate motivele să nu se mai ferească în a apărea nemachiată, desele intervenții estetice, injectarea cu botox și augmentarea buzelor fiind, deja, pentru ea, o tradiție.

Mai multe