Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu. A fost ziua ei de naștere

19 aprilie 2021 15:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Bârlădeanu seamănă leit cu mama ei. Bruneta le-a făcut o surpriză fanilor virtuali şi a publicat o poză în care apare alături de cea care i-a dat viață. Femeia și-a serbat ieri, 18 aprilie, ziua, iar fiica i-a făcut o surpriză.

”I-am făcut o surpriză mamii aseară și-am apărut în Iași, la un restaurant unde o sărbătorea jumătate din familia noastră. A sărit în sus și a chițăit de bucurie ca un copil, cum de altfel se bucură ea de orice, oricând. Un munte de optimism, gata să ajute pe oricine, oricaăd, o minune de mămică am. La mulți ani, iubita noastră mamă!”, a postat Monica Bârlădeanu (42 de ani), pe pagina de socializare.

Minodora Tătăruşanu, mama Monicăi Bârlădeanu, împlinit 68 de ani

Minodora Tătăruşanu a împlinit 68 de ani, dar are aceleași trăsături de femeie frumoasă. De altfel, senzuala brunetă a moștenit liniile superbe ale mamei sale, cele două fiind adesea solicitate să facă reclamă la case de modă și la o firmă de cosmetice.  

Minodora a fost educatoare la o grădinița din cartierul ieșean Tătărași și mai are un fiu. Pe Petru Bârlădeanu , mai mic cu șapte ani decât celebra sa soră.

Părinții Monicăi Bârlădeanu au divorțat, iar tatăl ei s-a sinucis

Monica a povestit deseori că a avut o copilărie nefericită. Tatăl o agresa pe mama sa, venea berat acasă și pus pe scandal. Cei doi a divorțat, iar copiii au rămas cu mama.

După separare, tatăl vedetei a fost internat de mai multe ori pentru dezalcoolizare şi a fost diagnosticat ca fiind maniaco-depresiv. Bărbatul s-a sinucis, pe când frumoasa brunetă se pregătea de Bac.

Citește și: 

Monica Bîrlădeanu a vorbit în lacrimi despre sinuciderea tatălui! Ce amintiri crunte!

Monica Bârlădeanu „Cred în familie şi în căsătorie cu toată fiinţa mea“

Mai multe