Cum arată Mircea Badea după luna în care a mers în cârje

16 mai 2016 8:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mircea Badea şi-a reluat obiceiurile de a merge la sala de fitness. Realizatorul tv a stat departe de aparate două luni, timp în care s-a recuperat după operaţia pe care a suferit-o la genunchi. Duminică, el a făcut primul antrenament după interevenţia chirurgicală şi le-a arătat fanilor că este în formă maximă.

Mircea Badea este din nou pe picioarele lui. A mers o lună ajutându-se de cârje, iar altă lună a reînvăţat să meargă fără ele. Acum la două luni de la operaţia pe care a suferit-o la genunchi, realizatorul tv pare că a uitat toat acest disconfort. Vedeta tv s-a pozat în sala de fitness şi le-a arătat fanilor că abdomenul nu a avut prea mult de suferit în această lungă pauză. "Pacheţelele" sunt la locul lor, iar el ne-a arătat dovada.

"Abdomen la două luni de la operaţie ligamente încrucişate/menisc/cartilaj, o lună în carje, cealaltă reînvăţare mers", a scris Mircea Badea la descrierea fotografiei în care îşi expune abdomenul tonifiat. 

În urmă cu două luni Mircea Badea a luat o decizie foarte importanta. Realizatorul TV s-a internat pentru a face o intervenţie destul de importantă, o operaţie pentru ligamente încrucişate.

“Am amânat ceva vreme, e suficient. Am făcut-o: ligamente încruciţate, ceva menisc, un pic de cartilaj, tot tacâmul. M-am operat în România, la spitalul Medlife. A fost o experienţă medicală la superlativ” scria Mircea Badea pe blogul lui.

Mai multe