Cum arăta Mirela Boureanu Vaida la debutul în televiziune.

5 august 2015 16:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mirela Boureanu Vaida a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete tv după ce a cunoscut succesul din postura de prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Puţini ştiu, însă, cum arăta aceasta în urmă cu 10 ani, la prima ei apariţie în calitate de moderator.

Mirela Boureanu Vaida este neschimbată de la debutul ei în televiziune. Deşi de atunci au trecut mai bine de 10 ani, prezentatoarea este la fel de jovială ca în tinereţe. În imaginea dată publicităţii de www.a1.ro, vedeta are un look uşor diferit de cel pe care îl are în prezent. Mirela Boureanu Vaida era foarte creaţă, mai slabă, dar la fel de plină de energie. Într-un interviu pe care l-a acordat sursei mai sus-menţionate, Mirela Boureanu Vaida a vorbit despre începuturile sale în televiziune.

Mirela Boureanu Vaida a fost colegă de platou cu Cosmin Seleşi

Ea a povestit despre prima sa apariţie, pe vremea când era în clasa a IX-a. "Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie ca moderator TV a fost în toamna lui 2004 şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu", a spus Mirela Boureanu Vaida.

Ce ar face Mirela Boureanu Vaida dacă s-ar retrage de pe sticlă

Întrebată ce meserie ar alege dacă nu ar mai lucra în televiziune, prezentatoarea "Mireasă pentru fiul meu" are opţiuni bine stabilite.

"Mi-ar rămâne celelalte două meserii de suflet, teatrul şi muzică, pentru că de mică am cochetat cu scenă, participăm la serbări, la spectacole în parcuri. Şi în facultate făceam «adevărate reprezentaţii», le cântăm colegilor melodiile lui Whitney Houston, iar la final se auzeau aplauze şi de pe hol, şi din camerele alăturate. La teatrul de revista nu poţi să fii doar actor sau doar solist vocal, aşa că oricum cele două merg mâna în mâna. Şi mi-ar mai fi plăcut mult să fiu profesoară de limba românăŢ, povestea în trecut Mirela Boureanu Vaida.  

Mirela Boureanu Vaida este mămica unei fetiţe în vârstă de cinci luni 

Mirela Boureanu Vaida este o femeie fericită și împlinită! Are o carieră înfloritoare și o familie superbă, iar asta o face să radieze în fiecare zi. Deși a devenit mămica unei fetițe, Carla Maria, în urmă cu aproximativ șase luni, vedeta nu a stat deoparte de micul ecran, spre bucuria fanilor emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", pe care aceasta o moderează. Mirela Boureanu Vaida a născut la 20 februarie, dar nu a stat prea mult în concediu de materinate. Actriţa a luat o pauză de la emisiune din luna ianuarie până în luna mai. Îşi dorea să revină alături de concurenţii emisiunii de la Antena 1, dar Mirela a recunoscut că ar mai fi stat vreo două luni acasă.

Mai multe