Cum arată naşa copiilor Andrei la o lună după ce a născut în mare secret

27 august 2016 14:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un nou bebeluş a apărut în showbiz, iar mămica lui celebră se reface departe de ochii curioşilor. Este vorba despre fetiţa lui Arpad Paszkany (45 de ani) şi a Anei Feher, naşii de botez ai celor doi copii ai Andrei. Tânăra de 26 de ani a născut în urmă cu o lună în mare secret şi deşi abia a devenit mămică asta nu a împiedicat-o să plece în prima vacanţă în formulă completă.

Fostul patron al CFR-ului a avut un an plin în plan familial, dar acum şi-a luat o binemeritată vacanţă. Arpad Paszkany s-a căsătorit cu iubita sa, Ane Feher, în primăvara acestui an, iar în urmă cu doar o lună, tânăra l-a făcut tătic pentru a treia oară. Şi asta pentru că afaceristul mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară. Discretă, Ane nu a făcut mare vâlvă pe tema venirii pe lume a micuţei ei.

Abia la o lună de la marea întânire, tânăra a publicat prima imagine cu bebeluşul şi a împărtăşit cu prietenii metodele prin care încearcă să scape de kilogramele cu care a rămas după sarcină.

Ane este nu doar o prietenă veche a Andrei, în trupa de balet căreia a dansat, ci şi naşa de botez a celor doi copii pe care artista îi are cu Cătălin Măruţă, David şi Eva. Tânăra de 26 de ani este pasioinată de modă şi are o afacere în domeniu la Cluj, oraşul ăn care locuieşte.

Cum s-au cunoscut Ane şi Arpad Paszkany    

Dansatoarea Andrei şi fostul patron al CFR Cluj s-au văzut pentru prima dată ăntr-un club şi nu şi-au mai putut lua privoirea unul de la celălalt. 

"Când cunoşti o persoană care îţi place, se produce un flash. Dacă flash-ul, dacă fluturii în stomac nu dispar după două săptămâni, îţi mai dai şase luni în care să te convingi că e ceva sudat, nu e ceva trecător. Dacă flash-ul meu se tot activează şi mă simt fericit, liniştit şi împlinit, înseamnă că am ales bine", declara Paszkany. Şi la tânăra mămică a fost dragoste la prima vedere.  

"Nu-mi puteam lua ochii de la privirea lui. Mă capta. Eu dansam în baletul Andrei când ne-am cunoscut. M-a văzut prima oară în august 2007, la un concert al ei, susţinut cu ocazia centenarului CFR-ului. Un an mai târziu, ne-am întâlnit în clubul Obsession, la un concert Chris Willis. A realizat că mă mai văzuse, eu am fost şocată, nu-mi venea să cred că m-a remarcat, noi neavând, practic, nici un contact de la Teatrul Naţional. M-a întrebat dacă pot să-i dau numărul de telefon şi i l-am dat, convinsă fiind că n-o să mă sune. M-a sunat când eram în tramvai", povestea amuzată şi tânăra care astăzi a devenit doamna Paszkany şi i-a dăruit afacerisrtului al treilea moştenitor, o fetiţă.  

Mai multe