Cum arăta Oana Roman în adolescență. Poze rare cu părinții ei, Petre și Mioara Roman, din vremea în care se iubeau

11 aprilie 2021 9:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman se bucură acum de o popularitate vizibilă, atât la televizor, cât și în mediul online. Fiica fostului premier Petre Roman își ține mereu fanii la curent cu viața ei, iar recent a umblat la albumul de familie, de unde a scos poze nemaivăzute până acum.

Oana Roman (44 de ani) a trăit de curând o bucurie, după ce tatăl ei a vizitat-o acasă, fiind pentru prima dată cănd Petre Roman ajunge să vadă vila în care fiica lui s-a mutat în 2019. Iată că relația cu părintele ei pare că s-a mai îmbunătățit, însă sunt răni care se vindecă greu, după cum însăși Oana a povestit în cadrul interviului cutremurător acordat lui Mihai Morar. În urmă cu ceva timp, pe fondul nostalgiilor, dar motivată și de interesul fanilor ei de pe Instagram, Oana a umblat în albumul foto al familiei și a arătat imagini cu ea copil, cu ea în adolescență, dar și poze cu părinții ei, din vremea în care se iubeau și formau o echipă în politică și o familie acasă.

Viața nu a fost mereu roz pentru Oana Roman. Fiica lui Petre Roman a recunoscut că s-a confruntat cu depresia încă de la vârsta de 13 ani. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, vedeta, acum în vârstă de 44 de ani, și-a deschis sufletul și a povestit despre traumele din copilărie.

Oana Roman, amintiri dureroase din copilărie: "Dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă"

”Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai achimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a spus Oana Roman.

Mai multe