Cum arată Oana Zăvoranu fără silicoanele gigant! S-a operat a opta oară

31 iulie 2017 16:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu bate record după record la capitolul operaţii la sâni. Querida a ajuns pentru a opta oara pe masa medicului estetician şi a renunţat la implanturile de 460 de mililitri pentru care a optat în urmă cu doi ani. De-a lungul timpului, bruneta şi-a tot schimbat măsura la sutien, dar a ajuns la concluzia că cel mai bine se simte fără silicoane.

Oana Zăvoranu (44 de ani)  s-a plictisit de silicoanele gigant pe care le avea după a şaptea operaţie la sâni şi le-a scos recent. Bruneta este vedeta care a încercat cele mai multe mărimi diferite de sâni, așa că puţini au crezut-o că vrea un aspect mai natural. Operaţia a fost anunţată de Oana în urmă cu trei luni, dar se pare că de puţin timp Zăvoranca şi-a luat inima-n dinţi şi şi-a scos de tot implanturile. Acum, actriţa de telenovele se laudă cu sâni mici pe care i-a expus deja la plajă.

"Fără silicoane. Naturală 100 la sută. Fără implanturi, fără sâni mari. Doar eu, fericită cu corpul meu. Multumesc pentru mesaje! Sunteti cei mai tari! Da, a 8-a oară a fost cu noroc, ca să glumesc puţin. Cu siguranţă nu trebuia să trec prin atâtea operaţii ca să realizez că tot naturală îmi stă şi mă simt cel mai bine", a mărturisit bruneta. 

Istoricul operaţiilor la sâni ale vedetei

Prima pereche de silicoane şi-a pus-o în 2005, câte 135 ml în fiecare sân. În 2006 a cerut silicoane de 180 ml. În 2007 şi-a pus "baloanele" de 450 ml. În 2008, Oana s-a operat din nou şi a optat pentru sâni de 250 ml. În 2009, Oana şi-a scos implanturile de tot, iar doi ani mai târziu şi-a pus unele de 220 ml. În 2014 a făcut a şaptea operaţie la sâni, cu implanturi de 460 ml. Vedeta a făcut paradă cu decolteuri ameţitoare la emisiunea-concurs de la Pro Tv, "Uite cine dansează", prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral.  

Mai multe