Cum arată portughezul care a făcut-o mămică pe prezentatoarea Ana Maria Gheorghe

24 aprilie 2017 14:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce mult s-a schimbat viaţa prezentatoarei Meteo de la Antena 1, Ana Maria Gheorghe! De când a devenit mămică, focoasa şatenă se ocupă de fetiţa ei, în vârstă de un an şi patru luni, şi este dedicată vieţii de familie. Într-o imagine emoţionantă, vedeta a dezvăluit identitatea bărbatului căruia i-a dăruit un copil, despre care până acum se ştia doar că îl cheamă Luis şi este om de afaceri portughez.

Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea Meteo de la Observator Antena 1 şi a Observatorului Special, se pare că a lăsat pentru moment cariera în televiziune şi se bucură de peisaje superbe în Portugalia, acolo unde la finele anului 2015 a devenit mămica unei fetiţe. Margarida a avut la naștere 2,850 kilograme și i-a bucurat enorm pe părinții ei, iar acum reuşeşte să-i facă să zâmbească cu fiecare mic gest pe care îl face mai ales că a început să meargă şi să exploreze împrejurimile.

Vedeta tv a mărturisit că se află alături de fetiţă şi de tatăl copilului în străinătate după ce a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care fetiţa ei este urmărită atent de tatăl ei, un om de afaceri portughez. "Ai mei", a scris Ana Maria Gheorghe la descrierea fotografiei. Vedeta tv a mai fost căsătorită cu Radu Ioniţă de care a divorţat în 2013.

Mai multe