Cum arată Raluca de la Bambi în costum de baie

20 martie 2017 9:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Tănase, jumătatea blondă din trupa Bambi, face furori pe plajele din Dubai. Cântăreaţa se află în vacanţă şi după ce şi-a făcut o serie de îmbunătăţiri fizice, nu are nicio emoţie să se expună în costum de baie. Blondinei nu a depus niciun efort să atragă atenţia supra ei.

Raluca de la Bambi a prins şi ea gustul operaţiilor estetice şi micilor artificii care sunt la modă în showbiz. După ce anul trecut şi-a făcut rinoplastie şi şi-a schimbat look-ul, acum blonda şi-a albit dinţii şi face furori pe plajele din Dubai unde se află în vacanţă cu sora ei mai mică, Denisa.  

După operaţia la nas de la finele lui 2016, Raluca a ajuns la un număr impresionant de intervenţii estetice chirurgicale şi nonchirurgicale fără să punem la socoteală tatuajele cosmetice. În 2009, fetele şi-au pus silicoane, după care şi-au tatuat sprâncenele şi şi-au mărit buzele, apelând la injecţii cu acid hialuronic. Ambele şi-au estompat ridurile cu “terapia vampir”, adică şi-au injectat în faţă bioplasmă obţinută din sânge propriu, şi-au făcut rinoplastie şi şi-au albit dinţii.

Cu toate îmbunătăţirile pe care le-a făcut, raluca nu reuşeşte să-şi găsească jumătatea, fiind cum cum chiar ea a declarat o persoană foarte "pretenţioasă". 

Mai multe