Cum arată Ricky Dandel la 65 de ani. A concertat la Cerbul de aur după aproape 26 de ani

29 august 2018 22:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ricky Dandel a urcat pe scena de la Cerbul de aur de anul acesta unde a interpretat o piesă solo. Artistul care s-a născut la Sibiu în anul 1952 a mai performat la Cerbul de Aur și în anul 1992 și 1994.

Ricky Dandel a concertat la Cerbul de Aur și a fost ovaționat de întregul public. Artistul și-a continuat cariera alături de fiul său cu care a lansat mai multe piese.

"Fiecare an pentru mine este încărcat cu multe surprize. Trecerea timpului nu mă sperie, fiindcă o dată cu fiecare an acumulez experienţă, se întamplă lucruri interesante în viaţa mea şi vin noi împliniri, dar şi noi obstacole pe care trebuie să le trec. Asta e o încercare care mie îmi face o plăcere deosebită. Astăzi o să sărbătorim aici, în Germania, mai întâi în familie, apoi o să chefuim cu un grup restrâns de prieteni. În 1995, am fost împreună cu fiul meu, Elvin, la Festivalul Internaţional de la Cairo şi acolo el a cântat piese pe care eu le-am scris, am avut o orchestră mare, simfonică, un spectacol într-adevăr feeric. Seara, după ce totul se terminase, Elvin câştigase premiul, eram cu toţii foarte fericiţi. La un moment dat, pe la ora 23:00, absolut întâmplător, cineva aduce vorba şi pomeneşte data: 30 septembrie. Pur şi simplu, în toată nebunia aceea, chiar uitasem de ziua mea de naştere, nu mi s-a mai întâmplat niciodată”.

„Când am realizat, am comandat sticle de şampanie şi ne-am încins la un mare şi frumos chef. Pentru mine meseria este mai importantă de multe ori decât viaţa particulară. Fără să mă gândesc foarte mult, cea mai mare satisfacţie a vieţii mele este fiul meu, care are 23 de ani. Şi el este cântăreţ, compozitor, actor şi un pianist foarte, foarte bun. Atunci când eu cânt, nu am vârstă, ma simt exact ca la 15 ani, e un elixir, cred că nici un drog nu şi-ar face efectul mai tare asupra mea aşa cum acţionează muzica. Îmi dă nişte trăiri deosebite şi oamenii simt acest lucru, publicul nu poate fi înşelat cu poveşti, ei simt foarte clar dacă tu eşti sincer sau nu", declara el, conform Wikipedia.org.

Mai multe