Cum arată Roxana Vaşniuc după ce a născut

21 aprilie 2015 18:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Vaşniuc a născut duminică (19 aprilie) o fetiţă perfect sănătoasă. Ea a mers la Spitalul Universitar din Capitală alături de soţul şi sora acesteia. Roxana a fost copleşită de emoţii şi a plâns întruna înainte de a naşte.

Blonda a fost susţinută de soţul ei, Ionuţ, care a stat în permanenţă lângă ea, până în momentul în care a intrat în sala de naşteri. După mai bine de 40 de minute de aşteptare pe holurile de spital, Ionuţ şi-a văzut pentru prima oară fiica. Roxana Vaşniuc a născut, iar totul a decurs cu bine.

"Am un copil frumos şi sănătos. Alăptez, e destul de greu, am dureri înfiorătoare, dar copilul merită orice. Eu cred că m-am schimbat acum, este logic. Fetiţa mea este cea mai cuminte, parcă fetiţa mea e cea mai cuminte şi mănâncă bine. Am dureri de la operaţie, dar Dumnezeu a făcut să fie bine. Sper să plec acasă cât mai curând, poate în 2 zile. Micuţa seamănă cu Ionuţ: e frumoasă, sănătoasă şi reuşită'', a spus Roxana, direct de pe patul de spital, pentru emisiunea "Teo Show''.

Mai multe