Cum arată Roxana Vaşniuc la două săptămâni după operaţia la nas

20 decembrie 2016 10:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Vaşniuc şi-a scos bandajele şi şi-a etalat noul nas. Fosta prezentatoare de la Etno tv s-a operat în urmă cu două săptămâni pentru a-şi corecta o deviaţie de sept, dar şi pentru a-şi schimba forma. Vedeta s-a fotografiat, mândră de rezultat.

Preocupată mereu să arate bine, mai ales acum de când este mamă singură, Roxana Vaşniuc s-a supus în urmă cu două săptămâni unei rinoplastii. Vedeta a bifat astfel cea de-a doua operaţie la nas. Ea şi-a corectat o problemă medicală, dar a făcut şi mici schimbări estetice. Este vorba despre o deviaţie de sept, care nu a ridicat mari probleme. Blonda se simte bine şi şi-a etalat deja noul nas. Ea s-a fotografiat şi le-a arătat tuturor rezutatul rinoplastiei. 

"Vom rezolva deviaţia de sept şi vom da şi o formă mai delicată nasului. Recuperarea va fi rapidă, iar echimozele vor dispărea într-o săptămână, atunci când pacienta va reveni la control şi la îndepărtarea bandajului", declara dr. Călin Doboş, medicul estetician pe mâna căruia s-a lăsat vedeta.

În trecut, blonda şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor, şi-a corectat buzele cu acid hialuronic şi a suferit şi o rinoplastie.

Mai multe