Cum arată Sexy-Brăileanca, gravidă în 8 luni

25 ianuarie 2017 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sexy-Brăileanca se pregăteşte să schimbe scutece şi o va face în scurt timp! Fosta starletă XXX va aduce pe lume un băieţel în luna martie. Deşi îşi va creşte singură copilul, căci este în mare scandal cu bărbatul care a lăsat-o gravidă, blondina nu este speriată de acest lucru, ci se bucură de minunea pe care o va strânge în braţe.

Adio, filme pentru adulţi şi show-uri erotice! Sexy-Brăileanca  (28 de ani) va părăsi o vreme industria de profil şi se va face femeie de casă. Blondina se pregăteşte să nască un băieţel în luna martie. Însărcinată în 32 de săptămâni, Florna Mihăilă a acordat atenţie tuturor detaliilor şi i-a pregătit băieţelului ei camera în care va dormi.

Pentru început, fosta starletă a cumpărat un pătuţ, lenjerie, biberoane şi scutece şi se amuză pe zi de ce trece de noile ei rotunjimi. Blonda s-a lăsat pictat pe burtică şi s-a fotografiat într-o astfel de ipostază.

"O prietenă mi-a propus să fac acest desen şi am acceptat. Abia aştep să-l cunosc pe bebeluş! Am luptat mult ca să pot să duc această sarcină la bun sfârşit", ne-a povestit Florina.

Sexy-Brăileanca are viaţă grea cu fostul iubit, despre care starleta susţine că i-a fost proxenet în străinătate. Deşi cei doi au trăit o intensă poveste de dragoste, acum bărbatul nu recunoaşrte copilul şi a recurs la o serie de ameninţări. Cei doi au fost împreună timp de zece luni, dar el a părăsit-o pentru o altă femeie.    

Mai multe