Cum arată Simona Pătruleasa fără machiajul de televiziune

18 august 2017 19:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sunt câteva momente pe an în care şi prezentoarele tv simt că trebuie să renunţe la make-up, iar Simona Pătruleasa (42 de ani) a profitat de vacanţă ca să-şi lase tenul să "respire". Aflată cu familia într-un resort din Turcia, bruneta a sărit peste vizitele obligatorii la cabina de machiaj pe care le făcea înainte să intre în platoul ştirilor Kanal d şi s-a expus complet naturală, aşa cum este şi firesc pentru oricine merge la plajă.

Simona Pătruleasa a dat sacoul sobru de la pupitrul ştirilor Kanal d pe costumul de baie şi panatolii scurţi. Bruenta se află cu fetiţa, Ingrid, şi cu soţul, Sabin Ivanof, în vacanţă în Turcia şi se pare că şi-a pus în bagaj doar ţinute lejere pe care le poartă la plajă şi la restaurant. De altfel, bruneta a renunţat şi la coafurile cu care ne-a obişnuit şi şi-a strâns părul într-un turban pentru a-l proteja.

"În vacanţă îmi place să mă simt cât mai confortabil, să nu fiu nevoita să-mi coafez părul şi în acelaşi timp să-l protejez de soare. Raluca Bădulescu m-a învăţat cum să-mi fac acest turban, dintr-o eşarfă. Mulţumesc draga mea!", a notat Simona Pătruleasa pe Facebook.

Bruneta ne-a arătat şi o altă faţă a ei şi anume cea în care foloseşte foarte puţine produse de machiaj sau chiar deloc. Chiar dacă a renunţat pentru moment la trusa de farduri, Simona Pătruleasa a primit la fel de multe complimente pe reţelele de socializare, ca şi când ai fi gata de a intra în direct cu telespectatorii ei. Prezentatoarea este gazda jurnalului de ştiri de la Kanal d, difuzat zilnic, de luni până vineri, de la ora 19.00.       

Mai multe