Cum arată sora Deliei, însărcinată în şapte luni! Ce face ca să nu se îngraşe

19 octombrie 2017 8:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Delia se pregăteşte să-şi răsfeţe nepoţica şi o va face în mai puţin de două luni. Oana Miheţ, sora ei mai mică, este însărcinată în 30 de săptămâni şi urmează să aducă pe lume o fetiţă. Mezina familiei celebrei artiste s-a căsătorit cu iubitul ei Răzvan la sfârşitul lunii mai.

În preajma sărbătorilor se vor auzi scâncete de copil în casa Oanei Miheţ, sora Deliei. Tânăra este însărcinată în 7 luni şi jumătate şi dacă la început a avut stări de rău, acum este în formă maximă şi arată superb. Obsedată să nu pună pe ea mai mult decât şi-ar dori, blonda a continuat să meargă la sala de fitness, unde, sub atenta observaţie a unui instructor personal, Oana face exerciţii speciale pentru femeile însărcinate. Recent ea s-a pozat cu antrenorul ei, responsabil de silueta de vis a Oanei.

Oana s-a căsătorit cu Răzvan la sfârşitul lunii mai. A fost un moment emoţionant pentru toată lumea, iar mireasa nu va uita că i-a speriat pe apropiaţi după ce din cauza sarcinii i s-a făcut rău în timpul slujbei religioase şi a cerut să se aşeze pe un scaun. 

"Mi se pare mie sau timpul a luat-o razna? Parca acum două săptămâni am aflat că sunt însărcinată... iar acum încep să realizez din ce în ce mai mult ca...vine bebe", a scris Oana pe Instagram.    

Mai multe