Cum arată viața lui Codin Maticiuc, de când a devenit tătic: «Smaranda seamănă cu bunica ei«

18 iunie 2019 9:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat radical de când a devenit tatăl unei fetițe care se află acum în America. El a fost invitat în cadrul unei emisiuni tv unde a vorbit despre cum se simte în postura de tătic.

Codin Maticiuc pare un nou om de când a devenit tătic pentru prima oară! Cel supranumit „Craiul de Dorobanți” pare că se va „cuminți” în viitor, având în vedere că micuța lui i-a cam furat inima și nu pare că acesta va mai avea prea mult timp de acum în colo pentru alte cuceriri. Codin a declarat că fiica lui Smaranda, seamănă izbitor cu bunica ei și speră ca în viitor, să reușească să-i facă și actele aici în țară, deoarece, fiica lui, are momentan doar cetățenie americană.

„Smaranda seamănă cu bunica ei, cu mama mea. Dacă tot i-a luat numele, i-a luat și un pic din chip, sper să semene cu ea și din alte puncte de vedere. E femeia alfa, ce să mai, leoaică, zodia se impune un pic. Mi-e greu să zic dacă m-am obișnuit cu asta, am 2 luni de tată, o lună am fost cu ea, după care am stat 2 săptămâni separați, am fost destul de prins. În 2 luni nu pot să zic că m-am obișnuit. Nu a putut să ia sânul în primul moment și mi-au zis că trebuie să îi dăm cu seringa. O să-i scot ochii toată viața! E o experiență impresionată, sunt primele ore, am văzut-o când s-a născut, eram acolo. Ea este cetățean american, nu am apucat să fac actele și aici. E doar cetățean american” a spus Codin Maticiuc, la „Xtra Night Show”. 

La ce nu poate renunța Codin, chiar dacă a devenit tată

„Eu sper ca petrecerile să rămână, au și ele rostul lor. Nu sunt pregătit să renunț total la asta. E o chestie de priorități, vine natural. Dacă îți face plăcere să petreci timpul altfel...asta vreau să fac. Mi-e atât de greu să compar cele 2 momente, în primul rând cu ea stau destul de puțin, stau o oră pe zi, 2 ore, când stau numai eu. Mă dărâmă, sunt momente în care plânge, nu vrei momentele alea...Dacă mă plimb prin casă, e ok. Stau un pic, o mai las jos...” a povestit Codin Maticiuc.

Mai multe