Cum au decurs primele luni de sarcină pentru Betty Salam: «Făceam perfuzii să mă pot hrăni din ceva»

28 mai 2018 17:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Betty Salam face pregătiri intense pentru nuntă, însă pe lângă toate acestea, ea trebuie să aibă grijă la ce consună deoarece ar putea să-i facă rău. Vedeta a povestit pentru prima oară la tv cum au decurs primele luni de sarcină și cum se simte în prezent în această postură. În cadrul aceluiași interviu a mărturisit că tatăl ei a fost foarte bucuros atunci când a aflat că Betty este gravidă, el fiind prima persoană care a aflat despre acest lucru, deși în presă vehicula de mai mult timp această ipoteză.

Primele două luni de sarcină au fost foarte grele pentru Betty care a fost nevoită să facă perfuzii pentru a se hrăni din cauza faptului că a întâmpinat mai multe probleme.

„În primele două luni mi-a fost foarte rău, aveam sarcină toxică și nu puteam să mânânc nimic, nici măcar să beau apă, făceam perfuzii să mă pot hrăni din ceva”, a declarat Betty Salam. 

Pentru Florin Salam, vestea că fiica lui este însărcinată a fost o adevărată surpriză, dar și o veste care l-a bucurat foarte mult.

„Tatăl meu s-a bucurat foarte mult, a fost prima persoană cu care am discutat.  Eu nu mă rog la Dumnezeu, mă rog la mama mea. Când eram mult mai mică, atunci când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, a trebuit să mă descurc singură. Nu m-a ajutat nimeni în perioada aia, ci doar eu singură. Tatăl meu era plecat, dar faptul că stăteam cu familia mea nu mă ajuta prea mult, pentru că nimeni nu o poate înlocui pe mama”, a mai declarat Betty. 

Mai multe