Cum este răsfățată Adela Popescu după ce a născut

18 iunie 2016 15:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece în urmă cu o săptămână, în 11 iunie, când actrița l-a adus pe lume pe micuțul care va purta numele Alexandru. Deși copilul era programat să se nască între 14 și 19 iunie, bebelușul a fost grăbit să-și cunoască părinții.

La scurt timp după ce soția sa a născut, Radu Vâlcan a oferit primele detalii: „Adela a născut în această dimineață (sâmbătă, 11 iunie, n.r.). Băiețelul nostru a avut nota 10 la naștere. Sunt amândoi foarte bine. Emoțiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiți”.

La fel de fericită este și Adela. Chiar dacă până acum nu l-a arătat publicului pe micuțul care îi înseninează viața, așa cum toți fanii așteaptă, pe contul de Instagram al vedetei a apărut o fotografie care demonstrează cât de răsfățată este de familie. Un coș plin cu fructe proaspete, felurite soiuri, care mai de care mai apetisante, precum ananas, afine sau zmeură a așteptat-o pe Adela, pentru ca noua mămică să-și poată lua doza zilnică de vitamine.

Mai multe