Cum face plajă Rona Hartner. E mai ceva ca Iulia Albu!

23 august 2016 9:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ba sunt la cuțite, ba se împacă, ba se iau la întrecere cu alegerile vestimentare îndoielnice. Cert este că Rona Hartner și Iulia Albu au, totuși, ceva în comun: sunt două prezențe extrem de controversate în presa tabloidă din România.

Dacă luna trecută v-am arătat cum stă Iulia Albu la plajă, iată că nu a trecut mult și i-a venit și Ronei Hartner rândul să își uimească fanii cu o ipostază neobișnuită.

Vedeta a făcut plajă într-un costum de baie întreg, la care a asortat o eșarfă albă, o pereche de papucei, credem noi, speciali pentru apă, asortați la o șapcă cu același model. Colac peste pupăză, pentru că a simțit că nu este destul de accesorizată, Rona și-a agățat la mână și două brățări, numai bune pentru înot!

Deși majoritatea prietenilor virtuali au ignorat complet ținuta neobișnuită și i-au apreciat, mai degrabă, silueta, nu suntem singurii nedumeriți în legătură cu încălțările Ronei. „Te iubește proprietarul: te-a lăsat încălțată pe punte!”, i-a scris un fan. Iar vedeta a lămurit „problema”: „Sunt pantofi de surf... Hihihiii”, a răspuns ea.

Mai multe