Cum făcea Răduleasca plajă când avea 30 de ani! E mai "fierbinte" acum!

17 august 2017 13:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

De câţiva ani încoace, Mihaela Rădulescu (48 de ani) e bună de pus pe frigider, ca să ne motiveze şi să mai lăsăm ronţăielile la ore nepotrivite. Diva n-a fost însă întotdeauna aşa de subţirică. Click! ţi-o arată la plajă, acum 20 de ani, într-o şedinţă foto, dar şi în urmă cu 10 ani, surprinsă pe litoralul românesc.

Acum face mai mult plajă la Monaco, unde deţine o vilă superbă, dar şi în Italia, destinaţia de vacanţă preferată, unde merge adesea cu iubitul Felix Baumgartner (48 de ani). Nu e zgârcită cu pozele pe Instagram, aşa că îşi etalează des costumele de baie minuscule, trupul perfect tonifiat şi formele sexy.

Şi dacă aceste imagini sunt deja răspândite peste tot, şi cunoscute deja de fanii Mihaelei, Click! ţi-o arată pe divă în ipostaze mai puţin celebre. În anul 2000, când avea 31 de ani, Mihaela a realizat o şedinţă foto în valurile mării. Pentru că pe atunci nu avea nasul operat, vedeta pare de nerecunoscut.

Cea de-a doua serie de fotografii este realizată în anul 2008, pe litoralul românesc, când diva nu reuşise să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii cu Ayan. Pe atunci avea 40 de ani. Fotoreporterii Click! au surprins-o în mare, fix în momentul în care sutienul buclucaş a lăsat la vedere implanturile vedetei.

Mai multe