Cum i-a dezvăluit Gabriela Cristea soțului că este din nou gravidă

17 noiembrie 2018 9:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni iar părinți și sunt foarte fericiți. Gabriela Cristea a avut un mod foarte interesant și original de a-i împărtăși soțului ei că vor avea încă un copil. Deși nimeni nu se aștepta la acest lucru, faptul că vor mai avea încă o fetiță, l-a bucurat enorm pe Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a anunțat cu doar câteva săptămâni în urmă că va deveni din nou mama unei fetițe, iar acest lucru i-a bucurat enorm pe coi di soți.

În ce mod i-a dezvăluit Gabriela Cristea lui Tavi că e iar gravidă

Potrivit apropiaților familiei, Gabriela Cristea a avut un mod foarte original de a-i spune soțului că va deveni din nou tată. Atât ea, cât și Tavi, au fost foarte fericiți când au aflat că vor mai avea încă o fetiță.

„A rămas gravidă din întâmplare. Nu se aştepta nimeni la aşa ceva. Nici măcar ea! Era momentul în care slăbise şi se pregătea de o nouă etapă profesională în viaţă ei. A fost chiar amuzată de situaţie, de aceea, i-a spus lui Tavi într-un mod mai puţin obişnuit că va fi iar părinte. Gabi ne-a povestit că, în momentul în care el a venit acasă, i-a dezvăluit secretul din burtică soţului în stilul ei. „M-am aşezat la masă, i-am zis să stea jos, apoi i-am spus. A fost şocat, dar şi fericit. Are şi de ce ce, va avea încă o fată”, au declarat surse apropiate familiei, potrivit wowbiz.ro.

Câte kilograme a luat în greutate Gabriela Cristea de când e gravidă

Prezentatoarea tv de la Antena Stars a dezvăluit faptul că de când este gravidă, ea a luat în jur de 6 kilograme în greutate.

„Am acumulat multe kilograme de când am aflat că sunt însărcinată,  vreo 6 kilograme. Sunt multe, dar nu mă stres, pentru că sunt o femeie ca oricare alta. Nu am avut grețuri, nici cu Victoria. Nu mi-am planificat concediul de maternitate și nici nu mi-am propus când o să îl iau. Deocamdată mă simt bine. Mi s-a mai pătat pielea, în rest, alte lucruri nu au existat. Acum suntem mai relaxați. Sunt mai bine decât la prima sarcină, pentru că mi s-au reglat multe lucruri în organism. Fluxurile mele sanguine sunt mai bune decât la prima sarcină. Trebuie să fac o serie de investigații pentru a vedea că totul este bine. Însă acum, nu m-am mai panicat. La această sarcină nu am voie să ridic sau să car. Teoretic nu mai am voie să o ridic pe Victoria, care are aproape 10 kilograme. Totul trebuie făcut în limita bunului simț. Spre final voi fi monitorizată mai des și o să vedem când vom decide momentul în care voi naște. O să nasc prin cezariană, mai ales că nu sunt nici măcar doi ani între sarcini”, a dezvăluit vedeta.

Mai multe