Cum i s-a schimbat viața lui Cotabiță, la 2 ani după ce a fost în comă

15 mai 2017 18:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiță a trecut prin cumpăna vieții în urmă cu fix doi ani, când în luna mai a lui 2015 a făcut infarct și a stat în comă timp de trei săptămâni. Artistul și-a revenit ca prin miracol, iar de atunci i s-a schimbat viața total.

Gabriel Cotabiță (61 ani) a reuşit să depăşească cea mai mare încercare a vieții sale şi a uimit atât lumea medicală cât şi oamenii obişnuiţi. Un miracol care l-a întors la viaţă. Iar astăzi, își vede mai departe de viață, fericit. Între timp s-a căsătorit cu iubita lui, Alina, mai tânără cu 30 de ani, iar din punct de vedere al carieier îi merge strună. Este solicitat într-una și are spectacole non-stop.

Continuă să uimească pentru modul în care și-a revenit. ”Când am conștientizat ce mi se întâmplă, mi-am dat seama că nu terminasem ce aveam de făcut pe lume", a povestit mai târziu, Cotabiță. "Fraţilor, lumina albă o vezi dacă vrei să mori. Dar era ceva negru acolo. Tot auzeam: "Nu te speria! Nu te speria! Nu pleci acum!" Mi s-a transmis clar că nu rămân acolo", a mărturisit Gabriel Cotabiță, la scurt timp după experiența pe care a trăit-o.

Mai multe