Cum îl ajută Adi Despot pe Chirilă, rivalul de la "Vocea", să își promoveze albumul

22 septembrie 2017 18:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adi Despot (41 ani) este cel mai nou jurat al emisiunii „Vocea României ", iar spiritul său critic este cunoscut în rândul concurenților care se duelează vocal pentru a întoarce privirile antrenorilor exigenți. Vineri, 22 septembrie, de la ora 20.30 , alți concurenți vor păși pe scenă pentru a impresiona atât publicul, cât și jurații. Gestul pe care l-a făcut Despot cu câteva ore înainte de emisiune i-a amuzat teribil pe prietenii lui virtuali.

Adi Despot s-a arătat plictisit de așa-zisa modă, în rândul artiștilor, de a distribui poze cu ei pe propriul cont de socializare.

A menționat că dorește să schimbe obiceiul acesta prost și a hotărât să încarce pe pagina sa o poză cu rivalul său de la " Vocea", Tudor Chirilă. Mai mult decât atât a adăugat și un mesaj de laudă la adresa talentului muzical de care dă dovadă Tudor, alături de trupa Vama. "Așa e obiceiul, să te share-uiești pe tine pe propria-ți pagină. Ia să mai schimbam noi una, alta. Și aici, dar și la Voce. Azi, de la 20.30! p.s. am ascultat ultimul Vama. Pentru muzica românească, e din 2025, cu un pic de optimism", a fost mesajul lui Adi Despot

Mai multe