Cum încearcă Brigitte Sfăt să uite de amanta lui Ilie Năstase

15 noiembrie 2016 22:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Răfuiala cu presupusa amantă a soţului i-a scăzut glicemia nervoasei Brigitte Sfăt. După ce a făcut scandal monstru în plină stradă cu Cici, femeia care ar fi încercat să i-l fure pe Ilie Năstase, bruneta s-a urcat în jeep-ul de lux şi s-a dus val vârtej la prima patiserie.

Anul 2016 nu a fost unul prea bun pentru Brigitte Sfăt (39 de ani), soţia lui Ilie Năstase (70 de ani). A descoperit că are două tumori, în septembrie a fost nevoită să se opereze şi, în plus, relaţia cu celebrul fost tenisman a început să scârţâie, deşi sunt căsătoriţi de numai trei ani.

Mai precis, în primăvară, doamna Năstase a descoperit că este înşelată şi, după mai multe investigaţii, a aflat şi cu cine-i punea ”coarne” soţul. N-a stat pe gânduri, iar zilele trecute, în plină stradă, Brigitte Sfăt a luat-o la întrebări pe ”Cici”, presupusa amantă a lui Năstase, şi i-a arătat poze cu ea care o incriminau. 

Femeia în vârstă de 40 de ani, originară din Piteşti, a negat relaţia cu fostul tenisman, moment care a enervat-o pe Brigitte şi a ţipat după ea spunându-i ”curvo!”. Dacă zilele trecute era un pachet de nervi, iată că după ce s-a răcorit cu ”amanta Cici”, Brigitte a ieşit să se îndulcească în oraş, la volanul maşinii sale de 100.000 de euro. 

Fotoreporterii Click! au surprins-o luni seara, în timp ce ieşea cu o pungă de croissante şi brioşe de la o patiserie de fiţe din Dorobanţi.

Îmbrăcată sport, dar cu o geantă de 3.000 de euro pe umăr, bruneta s-a urcat în maşina nou-nouţă, de care este foarte mândră. Mai ales că, susţine ea, bolidul negru marca Porsche Cayenne, achiziţionat luna trecută, este cumpărat de ea. ”Maşina este cumpărată de mine, pe firma mea. E luată în leasing”, a declarat Brigitte Sfăt, pentru Click!”, vrând să arate că nu este o femeie întreţinută şi că sentimentele pentru soţul ei nu au legătură cu averea acestuia. După ce s-a îndulcit cu brioşe, bruneta s-a dus direct acasă, la soţ. Se pare că Ilie şi-a recunoscut vina, iar soţia înşelată l-a iertat, după cum ne-au dezvăluit apropiaţi ai cuplului. 

Sunt căsătoriţi de trei ani

După ce a divorțat de Amalia, femeia cu care are două fete, Ilie Năstase a cunoscut-o în 2010 pe Brigitte Sfăt, fost manechin, care mai fusese căsătorită de două ori și are doi copii. Diferența de vârstă de 21 de ani dintre cei doi nu a fost un impediment în relație, ba, mai mult, cei doi s-au logodit în 2011, în timpul unei vacanțe la Saint Tropez, iar Brigitte a primit drept cadou un inel și un apartament. În 2013, cei doi au făcut nuntă, însă relația lor a început să se șubrezească după ce bruneta a simţit că este înșelată.

Mai multe