Cum își caută de lucru fiul adoptiv al Luminiței Anghel

13 septembrie 2016 17:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Luminiţa Anghel şi fiul ei adoptiv din iunie l-a adus pe acesta din urmă în centrul atenţiei presei. De atunci, David Puşcaş este o prezenţă constantă atât în emisiuni de televiziune, cât şi la evenimentele mondene, la care participă cu foarte mare conștiinciozitate, pentru că nu știe niciodată de unde sare iepurele.

Scandalul televizat din iunie dintre David Puşcaş, fiul adoptiv al Luminiţei Anghel şi al lui Marcel Puşcaş, și mama sa a revenit în actualitate odată cu grila de toamnă a televiziunilor comerciale.

După ce a fost invitat la Antena 1 şi Kanal D, David Pușcaș a mers la petrecerea de lansare a grilei de toamnă a postului turcesc, iar luni seară a fost la vizionarea de presă a comediei “Selfie 69”.

Tânărul de 20 de ani a venit la vizonare chiar înainte de începerea filmului, îmbrăcat foarte șic. Click! a aflat că David încă îşi caută de lucru şi are de onorat mai multe invitaţii la diverse emisiuni de televiziune.

“Vreau să fac ce îmi place şi momentan nu vreau să mă leg la cap cu un contract într-o televizune şi să stau pe loc. Vreau să lucrez şi voi vedea ce ofertă voi alege”, ne-a mărturisit David. Tânărul a părut fascinat de noul film şi ne-a povestit că are şi el câţiva prieteni care joacă în această peliculă.       

În luna iunie, Luminiţa Anghel a fost nevoită să-l dea afară din casă pe David după ce discuţiile dintre ei au degenerat şi s-a ajuns la o tensiune de nedescris. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că orice ar face băiatul nu vrea să se întreţină singur, deşi are 20 de ani, şi o şantajează emoţional că o va face de râs în presă.

Mai multe