Cum îşi enervează Dan Negru familia: "Soţia mea e disperată!"

19 martie 2015 15:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Invitat la emisiunea prezentată de Florentina Fântânaru, de la Antena Stars, Dan Negru a mărturisit că soţia lui Codruţa, este disperată. Motivul? Cât se poate de simplu. Prezentatorul tv adoră să cultive legume în propria grădină.

Dan Negru are o familie minunată! Îşi iubeşte copiii şi soţia nespus. Totuşi, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit, în glumă, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", prezentată de Florentina Fântânaru, că uneori există şi momente mai puţin plăcute.

Dincolo de camerele de luat vederi, Dan Negru își cultivă pasiunile: vrea cu orice preț să crească roșii în propria grădină. Asta... spre disperarea Codruţei, soţia lui.

„Cultiv legume de vreo 4, 5 ani. Soția mea e disperată, la fel și câinele meu”, a mărturisit, amuzat, prezentatorul emisiunii "Next Star".

Deși lucrează de peste 20 de ani în televiziune, Dan Negru recunoaște faptul că are emoții înainte de fiecare emisiune. Prezentatorul este convins că tracul e un semn bun, pentru că „dacă nu-l mai ai, înseamnă că nu te mai interesează”.

În plus, Dan Negru a mai mărturisit că are o pasiune neştiută de nimeni: colecționează nu doar ceasuri și șepci, ci și obiecte din decorul emisiunilor pe care le prezintă.

„Am o colecție de suflet acasă, din fiecare decor de televiziune obișnuiesc să iau ceva când se termină formatul. De la «Ciao Darwin» am un glob, de la «Academia vedetelor», un acvariu. N-am luat încă nicio blondă acasă...”, glumește Dan Negru sâmbătă, 21 martie, de la 13:00, la "Dincolo de aparențe", la Antena Stars.

Mai multe