Cum îşi manifestă Mutu dragostea pentru micul Tiago. Vrea să vadă toată lumea cât îl iubește

1 noiembrie 2017 21:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Mutu (38) a devenit tată pentru a patra oară în primăvara acestui an şi este cât se poate de mândru de băieţului lui, Tiago. Nunta lui Mutu cu actuala soţie, Sandra a avut loc în aceeaşi zi în care s-a desfăşurat şi botezul lui Tiago. Mutu a făcut un fest emoţionant prin care îşi arată dragostea pe care i-o poartă celui mai nou membru al familiei sale.

Este un fapt cunoscut că Mutu este un împătimit al tatuajelor şi că le foloseşte pentru a marca evenimentele cu adevărat importante din viaţa sa. Pâbă în prezent are 28 de tatuaje, iar colecţia se află în expansiune. Venirea pe lume a lui Tiago reprezintă un moment pe care "Briliantul" a dorit să îl importalizeze pe piele, cu cerneală.

Şi-a tatuat pe braţ numele lui Tiago şi data de naştere a micuţului, 14 aprilie, ora 7.44. Tot pe antebraţul stâng, unde se află tatuajul destinat celui mai mic dintre copii săi, este scris numele actualei soţii, însoţit de o inimioară discretă. Mutu a dorit să împărtăşească cu admiratorii săi ultimul său tatauaj aşa că a distribuit pe contul personal al unei reţele de socializare o fotografie cu antebraţul său stâng în care se vede scris clar numele băieţelului său.  Adrian a primit mesaje de la fani în care aceştia îi apreciază gestul, dar a avut parte şi de un comentariu mai puţin prietenos de la un admirator care se pare că nici măcar nu a observat tatuajul, fiind deranjat de părul "Briliantului". "Taie jos părul", i-a scris acesta Briliantului. 

Adrian Mutu s-a cununat civil cu Sandra Bachici pe 14 februarie 2017, iar cununia religioasă a avut loc în aceeaşi zi cu botezul fiului lor, Tiago, pe 15 octombrie. Naşi i-au fost Cosmin Contra şi Alina Contra. 

Mai multe