Cum l-a făcut Andra pe Măruţă s-o ia de nevastă. «A venit la mine cu un geamantan...»

16 aprilie 2015 19:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au o căsnicie fericită, de aproape șapte ani, însă rareori au vorbit despre începuturile relației lor.

Cătălin Măruță (37 de ani) și Andra (28 de ani) s-au cunoscut în 2005, la emisiunea acestuia “Tonomatul DP2” de la TVR 2. Pe atunci tânărul cu pletele în vânt nu a atras-o deloc pe solistă. “Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, și-a amintit Andra, într-un interviu pentru revista OK!

În toamna aceluiași an, cei doi s-au cuplat, iar un an mai târziu Andra s-a prezentat cu geamantanul la ușa lui Măruță. “La început nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal. Corect și matur la 19 ani. Începusem relația și, cu timpul, mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă,  Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, a spus Cătălin.

Acum, Andra este din nou însărcinată, ea urmând să aducă pe lume, peste patru luni, cel de-al doilea lor copil (mai au un băiat David, în vârstă de 4 ani), o fetiță, pe care o va chema Eva. “Ca tată nu am ce să-i reproșez. Pleacă dimineața, îl duce pe David la grădiniță, iar seara fuge de la emisiune după ședință ca să stea cu el și să-i facă baie”, a adăugat solista.

Interviul complet cu Andra și Cătălin Măruță pe okmagazine.ro.

Mai multe